Váš prohlížeč je zastaralý, některé prvky těchto stránek se nemusí zobrazovat korektně. Prosím aktualizujte ho nebo nainstalujte jiný.

Rio de Janiero 2016

Monika Míčková ke kvalifikaci v Riu:

Jak už asi většina z vás ví, druhou kvalifikací bohužel skončil můj sen o OH v Riu. 

Byl to pro mě nejdůležitější, nejtěžší a nejdelší závod, plný emocí, očekávání a zklamání.

Jsem moc ráda, že se mi podařilo vybojovat místo na druhou kvalifikaci a měla jsem opravdu šanci bojovat o OH, navíc už i přímo v Riu. 

 

Teď už vím, že není tak důležité si všechno dobře naplánovat, jako se umět rychle přizpůsobit a umět bojovat za každé situace.. Všechna zranění se mi podařila nějakým způsobem překonat, nebo jsem si na tu bolest už zvykla, ale antibiotika v den odjezdu mi vzala trochu vítr z plachet.

Přesto všechno jsem stále věřila a šla do toho naplno. To, že to nevyšlo, to bohužel ke sportu patří, a nějakou chvíli z toho ještě určitě budu smutná a nejen já, ale věřím, že nás to všechny posune mnohem dál!

Chci veřejně poděkovat celému realizačnímu týmu, za skvělou přípravu. Udělali jsme pro to všichni maximum a do poslední chvíle jsme bojovali. 

Děkuji především své trenérce Zdeňce Schinzelové. Takového trenéra si přeje každý sportovec! Takových trenérů je ve světě málo, a my máme takovou osobnost v české moderní gymnastice. 

Dále děkuji paní Blance Mlejnkové, předsedkyni svazu, bez které by to vůbec nešlo! 

Děkuji také panu psychologovi Oldřichovi Tegzemu, který nám pomáhal nejen s plánováním, přípravou.. ale hlavně nás dokázal i v těch nejtěžších chvílích uklidnit, povzbudit, nabudit, rozveselit i rozmasírovat.

A samozřejmě děkuji své rodině! A všem mým nejbližším, bez kterých bych určitě nedokázala dojít až sem! 

Moc vám všem děkuji za podporu! Moc si toho vážím! Jste skvělí!
Monika Míčková